Oldak, Izabela i Van Klaveren, Ruben

Residència 2012 | 2016
Date
Category
Residència 2013, Residència 2016
Tags
Izabela Oldak, Ruben Van Klaveren

2013:

Izabela Oldak i Ruben Van Klaveren

Durante su residencia Izabela Oldak y Ruben Van Klaveren trabajan en la realización de obra fotográfica y vídeo , cuntinuan en su investigación relacionada con la mitología en diferentes lugares. La mitología Mediterránea y la Catalana ofrece muchos elementos comunes que nacen de tradiciones paganas y religiosas.

 

2016:

Izabela Oldak

 

Durant la meva estada a CACiS he fet diverses obres. Vaig començar amb pintures. En llenços circulars vaig pintar l’univers, el cel nocturn, la lluna i jo en ells com a elements de la natura: branques, o les agulles de la planta. Mentrestant, començament la instal·lació del “atrapa somnis ideal”, on vaig a adjuntar peces de tèxtil amb desitjos escrits del que jo vull atrapar a la xarxa i que no es repeteixi en la meva vida mai més, els malsons, que el atrapa somnis les reculli per tenir una nit tranquil·la.

Poso el meu principal interès en el projecte “en els braços de Gaia” el resultat és la sèrie de fotografies que documenten el meu maneres de trobar un lloc on pogués encaixar, pertanyen, amagar, abraçada o integrar. En aquest projecte estic a la recerca del meu propi lloc en aquest regne, i la meva relació amb la Terra, sentir que sóc part de la natura i el paisatge. La majoria d’aquestes fotografies es van realitzar en llocs màgics com la muntanya de Montserrat, lloc arqueològic de Moià o la Font els Tàpies.