Sis, Xavier

Efímera 2017
Més informació:

Date
Category
Efímera 2017
Tags
Xavier Sis

Xavier Sis fa una activitat que promou des de una visió artística i amb caire divulgador, la conservació i el coneixement del nostre entorn natural.

Ens parla de l’artForest  una empresa dedicada a la promoció de l’escultura contemporània aplicada a la potenciació dels nostres paratges naturals així com actuar en la conservació dels seus valors ambientals, culturals, visuals i perceptius, en benefici de la societat i de les generacions futures.

Consisteix respectant el medi ambient, en observar, estudiar, definir i ensenyar a instal·lar en l’indret assignat, escultures fetes amb els recursos que la pròpia natura ens facilita.

Pretén descobrir indrets especials que defineixen un paisatge fent especial esmena en destacar els elements artístics que hi podem situar per incrementar el seu valor afegit i augmentar-ni la difusió.

S’adreça a totes les persones interessades en el coneixement dels nostres boscos, la especial interpretació ecodinàmica dels mateixos així com despertar la creació artística dels participants i promoure el seu particular llenguatge interpretatiu per destacar i admirar les nostres contrades.