Els nius d’Hélène Laffond

El projecte Nius és un programa de treball obert on la direcció del Centre proposa a diferents creadors la realització d’un obra o projecte basat en El Niu. Autors que habitualment ja treballen amb aquest concepte dins de la seva obra.

Durant el curs 2009/10 l’artista Hélènd Laffond va desenvolupar un treball dissenyat conjuntament amb la direcció de CACiS. El seu treball personal es basa amb el concepte del niu des d’una visió urbana, com embolcall d’una societat estructurada per carrers, edificis, places,….de la seva ciutat Badalona.

El repte de l’artista va ser concebre un niu de gran format i amb materials naturals que permetés entrar a una persona.

Per realitzar aquesta obra es va treballar amb els alumnes de segon de batxillerat artístic del IES Lluís de Peguera de Manresa, durant el curs 2009/10 i amb la col·laboració del professorat de diferents àrees .

Els alumnes van fer un primer contacte amb l’obra de l’autora visitant l’exposició de CACiS i coneixent a Hélènd Laffond. Una vegada fet aquest primer contacte els alumnes, els professors i l’artista van iniciar un projecte conjunt que es va desenvolupar durant el curs, culminant en la realització de diferents dissenys fets pels alumnes.

Finalment els treballs fets pels alumnes i el treball fet amb l’artista va ser exposat a Manresa al centre Cultural El Casino , l’Espai 7 durant el mes de setembre de 2010.

 

 

Tags:
No Comments

Post A Comment